Продавам хладилници, фризери, перални, съдомиялни втора употреба.
Карлово, ул. 12-ти април 8
тел.: 0888 38 38 71Телефон *: 0888383871
Град: Карлово
E-mail:
nopic
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker