Проф. Генчо Начев преглежда безплатно в Сопот
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 21 Март 2017 08:47

От 23.03.2017 г. /четвъртък/ от 09.00 ч. в МБПЛ„Иван Раев“–Сопот, ще се извършват прегледи от кардиолог, съдов хирург, кардиохирург, под ръководството на проф. Генчо Начев от УМБАЛ „Св. Екатерина“ гр. София. Това съобщиха за RNews.bg от община Сопот. Инициативата е факт след договорка между общината и лечебното заведение. Прегледите ще бъдат БЕЗПЛАТНИ и ще се извършват регулярно, уточниха от сопотската администрация.

Пациентите е необходимо да носят лична карта, за да се установи дали са здравно осигурени. Записването става на регистратурата на МБПЛ „Иван Раев“–Сопот, както и на телефона на община Сопот – 03134- 60 03.

Здравеопазването винаги е било наш приоритет, посочи кметът Деян Дойнов. Амбициите ни са да върнем предишната слава на сопотската болница, да възродим отново Родилното отделение. В момента работим усилено в тази посока, допълни градоначалникът. В аванс мога да кажа, че съвсем скоро ще зарадваме сопотненци с разкирването на Спешен кабинет в болницата, похвали се още Дойнов./RNews.bg/

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker