Милен Гусев от Дъбене има нужда от помощ за операция!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 17 Август 2017 10:04

Тежката травма мъжът получил след катастрофа преди 3 години. От тогава Милен Гусев е претърпял няколко неуспешни операции в България
Милен Гусев: "След няколко операции, една в Пловдив и 2 в София, които се оказват неуспешни се получава инфекция и след това имаме 4 операции, които са във връзка с инфекцията. В момента крака ми е без кост над коляното нещо от 8 до 10 см. и крака ми се държи с плака...."
Заради състоянието, в което се намира Милен не може да работи. Придвижва се само с патерици и не може да стои дълго време прав, съобщи karlovopress. Съпругата му е изключително притеснена, че разчитат само на нейната заплата. Средствата са крайно недостатъчни за неговото лечение:
Таня - съпруга на Милен: "Тежко е много за всички, за него, за всички около него. Вече всичко се налага аз да върша дори той трябва да отиде на доктор съответно аз трябва да отсъствам от работа...."
Милен посочи, че единственият начин, за да запази крака си от ампутация е да се подложи на много сложна операция, която обаче по думите на специалистите в България може да бъде извършена само в чужбина. Средствата, които са необходими за операцията са непосилни за младото семейство.
Милен Гусев:" Откакто стана това произшествие от три години не съм на работа, не ходя на работа и нямаме никаква възможност..."
В началото на следващия месец приятели и близки на 36 годишния мъж ще организират благотворитeлен концерт в Карлово.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker