Кабаиванов: Общинското здравеопазване е важно за всички!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 19 Октомври 2017 09:17

 

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов поздрави лекарите от здравните и лечебните заведения  в региона по случай Деня на българския лекар. Празникът се чества на 19 октомври, когато почитаме и най-великия светец на българската земя свети Иван Рилски Чудотворец. Ето и поздравът на Кабаиванов:

Поздрав за Деня на българския лекар
Уважаеми колеги,
Поздравявам Ви с Деня на българския лекар покровителстван от Свети Иван Рилски Чудотворец. Макар и празничен ден, не можем да отминем трудностите и проблемите на родното здравеопазване. Във време, в което то е в дълбока криза трябва заедно да водим борбата за неговото реформиране в желаната от лекари и пациенти посока. Изключително важна част от българското здравеопазване са общинските болници, които гарантират достъпна и качествена медицинска помощ на българските граждани, там където живеят и работят. Съществуването на общинско здравеопазване е важно не само за лекарите и медицинските специалисти, които работят в тези здравни заведения, но и за всички нас.
Поздравявам и лекарите, работещи в доболничната помощ. На всички колеги желая борбен дух, здраве и професионални успехи.
Честит празник!
Д-р Емил Кабаиванов
Кмет на Община Карлово

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker