Признание: Кабаиванов с поименен плакет от УЕФА и БФС
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 13 Декември 2017 10:33

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов получи поименен почетен плакет и благодарност за отличната работа и взаимодействие между УЕФА, БФС и община Карлово, за пълноценно партньорство в усилията за популяризиране и развитие на футбола в България. Отличието беше връчено на церемония в Националната футболна база лично от президента на БФС Борислав Михайлов в присъствието на президента на УЕФА Александър Чеферин и министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

Кметът на Карлово е отличен за инвестиране и подобряване на инфраструктурата на спортната база и за развитието на детско-юношеските школи във футбола.

Днес президентът на УЕФА Александър Чеферин, президентът на БФС Борислав Михайлов и министърът на  младежта и спорта Красен Кралев се срещнаха с Управителния съвет на Националното сдружение на Общините и кметове на общини, подкрепили и допринесли активно за развитието на местните отбори по футбол и детско-юношеските школи.

На официалната среща беше обсъдено сътрудничеството между УЕФА, БФС и Общините в България. Дискутирани бяха различни възможности за подобряване на детско-юношеските школи в различните региони на страната с помощта на УЕФА, БФС и Общините, както и прилагането на новата програма на УЕФА за училищен футбол и успешното продължение на програмата „Грасрутс“. От своя страна кметовете изразиха задоволство от срещата и планираните действия за развитието на футбола в Общините, които управляват.

На срещата присъства и ръководителят на отдел „Национални Асоциации“ към УЕФА Зоран Лакович.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker