Търси се новата Царица на розите
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 10 Януари 2018 13:39

В началото на новата година красиво предизвикателство отправи община Карлово към девойките от Розовата долина, които са на възраст между 16 и 20 години. Макар че Празникът

на розите е в края на май, подготовката за него вече е в ход, а изборът на Царицата на розите се предшества от специална подготовка на кандидатките.

 

От вчера администрацията обяви записванията за участие в тазгодишния конкурс за Царица на розата 2018. Девойките, които искат да се впуснат в надпреварата за красота, умения за общуване с публиката и добра обща култура ще могат да се запишат за участие до 30 март на e-mail Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Конкурсът за избора на Царицата на розата вече е насрочен, той ще бъде на 18 май. А победителката ще сложи короната на Празника на розите и ще я носи цяла година, до избора на следващата Царица на розите. Ще че получи награда от 2000 лева, а за всяка подгласничка също ще има премия – съответно по 1000, 700 и 500 лева.

Тя ще участва в някои от важните прояви на общината като лице на младостта и красотата на Розовата долина.

От сградата на април се очаква да започне подготовката на момичетата за участие в конкурса за Царица на розата. По време на нея девойките ще научат повече на карловската маслодайна роза и празника, посветен на нея , на етика по време на срещи и посещение на светски събития.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker