Българското военно чудо идва в Клисура
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 12 Февруари 2018 18:22

Най-успешният образователен проект на сдружение „Българска история“ и ЗАД „Армеец“ – документалната поредица „Българско военно чудо“, продължава своята историческа обиколка из страната. На 13 февруари от 9,30 часа Марио Мишев и Иван Кънев от сдружение „Българска история“ ще изнесат открит урок по родолюбие във филмите от поредицата в Професионална гимназия по икономика „Тодор Влайков“ в град Клисура. Иновативните

 

уроци по българска история ще продължат с представянето на проекта в Пловдив на 17 февруари, където „Българско военно чудо“ ще оживее пред пълна аудитория. Откритият урок в Пловдив ще се проведе от 18 часа в Limacon Event Center.
„Българско военно чудо“ е образователен проект, който пресъздава най-големите постижения на армията ни в периода на петте войни след Освобождението на България. Целта на поредицата е да напoмни за огромната сила, която българският народ притежава, когато е обединен, като едновременно с това направи тези исторически епизоди интересни и полезни както за учениците, така и за широката публика. От старта си в края на 2017 година досега, „Българско военно чудо“ спечели интереса на хиляди ученици в страната, а епизодите достигнаха рекордните над 1 милион гледания в интернет.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker