Карловската „Slippers” забива в Панагюрище
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 16 Май 2018 13:32

Бандата на Лъчо излиза на сцената по време на Световното първенство по фойерверки

Карловската рок група „Slippers” забива в нощта на илюминациите в Панагюрище. Бандата на Лъчо

излиза на сцената по време на Световното първенство по фойерверки за купата на средногорския град с култови парчета на „Дийп Пърпъл” и „Рейнбоу”.

Това е второто участие на „Slippers” в празниците на Панагюрище, първото бе миналата година. Групата отива там в пълния си състав - фронтменът Лъчезар Бакърджиев е с ритъм китара, Атанас Донев - соло китара, Алексей Тодоров - бас китара, Красимир Иванов - барабани, Петър Мизгов - клавир. От близо година вокал на групата е Александър от „Кикимора”.

„Slippers” имат вече солидна биография. Те се събраха през 2014-а. Харесват класиките на „Дийп Пърпъл”, „Рейнбоу”, „Пинк Флойд” и хитовете станаха запазена марка на техния репертоар. Имат и свои парчета, които веднага грабват публиката.

Групата направи самостоятелни изяви в родния си град, на пловдивска сцена заедно с ”Щурците”, както и в клубове, подгря концерти на Б.Т.Р и „Ахат” в Карлово и Сопот.

На 26 май вечерта в Пангюрище „Slippers” ще сложат началото на големия концерт, в който участват Михаела Филева и „Ахат” с Денис Ризов и Звезди Керемидчиев.


 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker