Веска Ненечва: Благодарност към всички, които милеят за карловската болница
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 16 Август 2018 05:22

„Със смирението на днешния ден и почит към Успението на Пресвета Богородица, изказвам удовлетвореност от решения КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ проблем в родилно отделение на МБАЛ“ Д-р Киро Попов“ в гр. Карлово“ – пише във фейсбук профила си народният представител Веска Ненчева.

„Като народен представител от Карлово за мен е важно да са гарантирани здравните грижи и спокойствието на хората от района. За това светкавично алармирахме институциите. Това даде резултат и само за месец ЗАЕДНО намерихме адекватно ЗА СЕГА решение на казуса.

Благодаря на карловци и всички хора от района за куража и достойната защита, която проявиха.

Благодарност към всички, които не са безразлични към съдбата и бъдещото съществуване на болницата в Карлово.

Благодарност към стоицизма на лекарите, акушерките и санитарките в родилно отделение.

Изказвам огромна благодарност към лекарите от здравната комисия в НС от ПГ на „ БСП за България“ за съпричастността към проблема и бързата им реакция да посетят Карлово още на 18 юли 2018г.,за да се срещнат с кмета и управителя на карловската болница.

Благодарност към проф. Михайлов, който веднага по време на срещата, в телефонен разговор от Карлово, ЗАПОЗНА МИНИСТЪРА на здравеопазването с парадоксалната ситуация в родилно отделение Карлово.

Благодарност към проф. Клисарова, доц. Йорданов, д-р Александрова и д-р Тимчев, с които зададохме въпрос към Министър Ананиев за СЪЩЕСТВУВАНЕТО на АГО Карлово.

Благодарност към доц. Йорданов, за АПЕЛА на 20 юли 2018г. от трибуната на Народното събрание към новоизбрания УПРАВИТЕЛ на НЗОК д-р Дечо Дечев за СПАСЯВАНЕ на АГО в Карлово.

Бързата реакция и категоричността при отстояване на позицията от ВСИЧКИ НАС доведе до желания резултат, който трябва да продължим да отстояваме.

Нека в днешния ден примерът на смирението на Божията майка да ни дава сили и нека бъдем с чисти помисли в думите и делата си, когато се борим за светли каузи.

Нека са честити с имената си всички именици днес!“

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker