Кабаиванов с благодарност и поздравления към карловските огнеборци
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 06 Септември 2018 08:30

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов посети Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ Карлово, за да изрази своята лична благодарност и тази на гражданите на цялата община към огнеборците за успешната работа при овладяване и потушаване на възникналите пожари.

Старши инспектор Никола Серкьов запозна кмета с личния състав, техниката и сградата на Районната служба и благодари на кмета за оказаното внимание и изразеното признание за тяхната работа, както и на всички служби, доброволци и граждани помагали при справяне с опасните ситуации.

В техническо отношение пожарната в Карлово е една от най-добре оборудваните в страната, със съвременна и надеждна техника, казаха пред кмета служителите.

Кметът от своя страна ги информира, че общината ще разработи проект, с който да кандидатства за финансиране от европейски програми за реконструкция и ремонт на сградата и прилежащия терен на пожарната.

В разговор по телефона с главен комисар Николай Николов – директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, той изрази своята благодарност към служителите от РС „ПБЗН“ Карлово за отличната работа в противодействие на пожарите. В знак на признателност д-р Кабаиванов връчи на ст. инспектор Серкьов почетна грамота.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker