Грамота за Горско стопанство-Карлово от кмета на общината
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 10 Септември 2018 18:07

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов посети ТП „Държавно горско стопанство – Карлово“, за да изрази своята лична благодарност и тази на гражданите от общината към служителите за високия професионализъм и изпълнение на служебните си задължения при поддържане и опазване на горите, овладяване и потушаване

 

на възникнали горски пожари на територията на община Карлово през 2018 година. Инженер Златю Кличев - директор на ТП „Държавно горско стопанство – Карлово“ запозна кмета със служителите  и му благодари  за оказаното внимание и изразеното признание за тяхната работа. Той благодари и на всички служби, доброволци и граждани помагали при справяне с опасните ситуации. В знак на признателност д-р Кабаиванов връчи  почетна грамота.
От 16.06.2017г. държавните горски и ловни стопанства на област Пловдив, в което е и ТП „Държавно горско стопанство – Карлово“ притежават сертификат от Министерството на земеделието и храните за продажба на дървесина.
Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов пожела на всички служите ли от ТП „Държавно горско стопанство – Карлово“ здраве и професионални успехи.

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker