Вижте класа на годината!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 19 Септември 2018 06:37

На 19.09.2018 г. Секретаря на МКБППМН Нели Минчева връчи голямата награда на Конкурса „Клас на месеца”, организиран от МКБППМН – Карлово.
Еднодневна екскурзия в страната и плакет „Клас на годината 2017/2018” получи VІ б клас/ сега VІІ б/ от СУ „Васил Левски” – гр. Карлово с класен ръководител Димитрия Герова. Те избраха да посетят гр. Трявна.
Учениците не са допуснали неизвинени отсъствия през изминалата уч. година и имат получени най – много награди за „Клас на месеца”.
Нели Минчева им пожела да бъдат все така инициативни, редовно да посещават училище и да представят достойно своя град и училище.
Конкурсът „Клас на месеца” продължава и тази уч. 2018/2019 г. като инициатива на МКБППМН – Карлово за намаляване броя на отпадналите ученици.
Заявлението  за участие трябва да съдържа информация, както за броя на   неизвинени отсъствия, така и за доброволчески, благотворителни или други инициативи, които класът е реализирал и/или проблеми, с които се е преборил чрез КОЛЕКТИВНОСТ, СЪТРУДНИЧЕСТВО и ЗАДРУЖНО УЧАСТИЕ на учениците от класа през месеца.

„ БЪДИ ОТГОВОРЕН – ПРИСЪСТВАЙ В ЧАС”

НАГРАДАТА СИ ЗАСЛУЖАВА!

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker