Нова инициатива на "Карловойс", които изпяха "Песен за Апостола"
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 25 Септември 2018 18:58

Вокална група „Карловойс“ която стана национално известна с "Песен за Апостола", представена за първи път тази година в навечерието на 18 юли, рождения ден на Васил Левски, започна серия благотворителни концерти. Формацията с ръководител Анита Илиева има амбицията да  издаде свой  самостоятелен албум, за което са необходими средства.Първият концерт, който е под мотото „Карловойс и приятели“ ще се състои на 1 октомври от 17:30 часа на открита сцена на Централния площад в Карлово.Това обяви Анита Илиева снощи, след като формация "Карловойс" поздрави младата поетеса Виолета Найденова по случай нейната първата книга.

„Целта ни е набиране на средства за звукозапис, видео заснемане и издаване на албум“- съобщи  Анита Илиева . „Записахме и представихме първата ни авторска песен за Левски, тя бе харесана от издателите на учебници и от новата учебна 2019-2020 година ще бъде в учебника по музика за четвърти клас. Но ни предстои запис на още 10 песни и се надяваме с повече гласност да успеем да съберем средства, за да запишем и издадем наш албум. Каним всеки да помогне на тази благородна кауза“, сподели тя.

На 1 октомври се отбелязва международният ден на музиката. Това е хубав  повод карловци и гости да се насладят на таланта и красотата на децата от „Карловойс“ и техните приятели.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker