Запасните офицери и общината с общи инициативи за чествания
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 21 Януари 2019 17:50

Споразумение за сътрудничество и съвместна дейност подписаха на 19 януари т.г. кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов и полковник о.з. инж. Антон Мерудийски – председател на Общинската организация „Васил Левски” на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва /СОСЗР/.
Разработване на проекти и участие в инициативни комитети за организиране честването на бележити дати, събития и личности; съвместна работа в изпълнение решенията на Общинския съвет и в инициативите на клубове „Приятели на армията” са сред основните акценти в споразумението.
„В Карлово Общинската организация „Васил Левски“ на СОСЗР е организатор и участник във всички инициативи, свързани с патриотичното възпитание. Членовете на СОСЗР са хора общественици, разчитаме на тях. Със споразумението за съвместна дейност и инициативите, ние искаме младите хора да знаят историята на Карлово, на 28-ми Стремски пехотен полк, на 21-ви Средногорски полк, на 11-та танкова бригада и на всички военни формирования, които са били дислоцирани на наша територия. Тази история е богата и славна!”, каза д-р Кабаиванов, който е капитан от запаса и член на общинската организация на СОСЗР.
Подписването на споразумението стана в присъствието на генерал от резерва Златан Стойков.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker