Красимир Манолов:Няма карловски фенове в скандала с футболния съдия Димитров
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 20 Ноември 2019 17:46

От 1 декември Красимир Манолов няма да е старши треньор на ОФК „Левски“-Карлово

Карловски фенове не са участвали в нападението над футболен съдията по време на мача ОФК „Левски“ – Карлово - „Розова долина“ – Казанлък миналия ден. Публиката бе зад

оградата, феновете нямаха достъп до терена. Това заяви на специална пресконференция в Карлово старши треньорът на тима Красимир Манолов. Той допълни, че през последните години в Карлово не е имало нито един инцидент на футболен мач, който да е свързан с участието на карловската публика.

 

Преди един ден бе разпространено видео, от което се вижда как играчи на „Розова долина“ – Казанлък се нахвърлят върху страничния съдия на мача Стефан Димитров и го изтласкват от игрището, заради отсъдена минута по-рано засада. В коментар към разпространеното видео обаче се казва, че в нападението над съдията участват и фенове на „Левски“ – Карлово. Играчите и феновете на „Розова долина“ обвиниха съдията, че засадата, която той свирил не е коректна.

До засадата мачът бе 1:1. Днес спортно-техническата комисията на Зоналния съвет на БФС разглежда случая.

Отборът на „Розова долина“ – Казанлък е стойностен, мачът срещу тях беше с голям заряд, много интересен за гледане, коментира още Красимир Манолов. Напоследък обаче агресията у младите футболисти, които са скамейката, както и у феновете се засилва, обобщи старши треньорът на карловския тим. Реагира се на всяко съдийско решение, дори млади треньори реагират, за да прикрият някой не добър резултат, допълни Манолов.

През този сезон „Левски“ – Карлово, от 16 мача които сме изиграли, нямаме отсъдена нито една дузпа, нямаме нито един нередовен гол, спечелихме един мач в последната минута, но с абсолютно редовен гол. 16-те съдийски бригади в тези 16 мача бяха различни. Загубихме точки на собствен терен от няколко отбора - „Гигант“ - Съединение, Карнобат, Черноморец, “Родопа“ - Смолян, и в нито един от тези мачове не сме реагирали по никакъв начин на съдийски решения, заяви Красимир Манолов.

Като доказателство за това той предоставя всичките 9 видеозаписа от домакинските мачове на „Левски“ - Карлово. Призовавам колегите от „Розова долина“ също да покажат публично своите записи и тогава всички да видят кой играе по-чисто, прикани той отбора от съседната община.

.

От 1 декември Красимир Манолов няма да е старши треньор на ОФК „Левски – Карлово. Това съобщи самия той по време на пресконференцията. Причината е, че през последните две години е разочаровани от агресията на стадионите и вече не изпитва радост от футбола. Красимир Манолов обаче ще остане да работи за футбола в Карлово, където ще изпълнява дългосрочна програма за развитието на най-обичания от народа спорт.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker