Прокуратурата иска постоянен арест за убиеца на Красимира от Бегово
Шрифт Larger Font Smaller Font
Събота, 19 Септември 2020 09:44

Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем и задържа 20-годишен мъж за причиняване смъртта на 21-годишната К.К. от с. Бегово

В резултат на съвместно извършени от служители на ОД на МВР – Пловдив и Прокуратурата в гр. Пловдив множество оперативни мероприятия и действия по разследването, на 17 септември 2020 г., Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем Любомир П., на 20 г., за това, че на 11 септември 2020 г., в с. Бегово, обл. Пловдив, е причинил смъртта на 21-годишната Красимира Куковска, с която е живеел и от която имал две деца. На настоящия етап от разследването, спрямо обвиняемия е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 122 ал. 1 от Наказателния кодекс.

До момента, по делото са извършени огледи и следствен експеримент, разпитани са множество свидетели, приобщени са веществени доказателства, назначени са експертизи.

С постановление на наблюдаващия  прокурор, обвиняемият Л.П. е задържан за срок от 72 часа. На 20 септември 2020 г., Районна прокуратура – Пловдив ще внесе искане в съда за определяне спрямо него на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Разследването по случая продължава, като е в активната си фаза.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker