Кой и защо нарани птичка от парк "Сарая" в Сопот - Необичайната изповед на един кмет
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 25 Ноември 2020 13:52

Ето една необичайна емоционалната изповед на Деян Дойнов, кмет на Сопот, по повод на недоброжелателното отношение  към една птица от парк "Сарая" в Сопот:

Добро утро скъпи съграждани, явно този малък приятел който беше

 

,,кацнал" на новата детска площадка в парк Сарая ви е обидил или пък е вдигал шум в неподходящо време или ви е наранил. Нямам друго обяснение за отношението, което сте проявили към него. Може би го смятате за неподходящ за вашите деца или имате по-добра идея за това как да изглеждат детските площадки по света и у нас. Явно малко са хората , които могат да ценят хубавите неща които реализираме за общината ни. Иначе претенции много по улиците в социалните мрежи и все кмета ви е виновен за всичко.
Уважаеми съграждани, това е вандализъм, това е проява на агресия, злоба, простащина или глупост. Такива ли сме?! Това ли сме ние?! На това ли ще научим нашите деца?!
Добре е да знаете, че има много изследвания, които потвърждават, че агресията поражда агресия. Днес унищожаваме детската площадка, утре на какво ще посегнем?! Говоря в множествено число, въпреки че знам, че извършителите са единици. Но ако позволяваме това да се случва, значи ние сме съучастници.
С много болка започна днешния ден и с дълбоко разочарование.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker