Деян Дойнов: Ние сме обединени за бъдещето на община Сопот, а не около интригите
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 27 Октомври 2023 18:05

Кандидатът за кмет на община Сопот се обърна към гражданите и избирателите тази вечер. Ето какво заяви той пред стотици жители на Сопот и Анево:

"Благодаря на моите колеги, приятели и съмишленици, представени в листата с номер 3️⃣5️⃣, за тази кампания, която премина спокойно, разумно, смислено и интелигентно. Благодаря им за спокойствието и мъдростта, с които посрещнаха всички провокации.

Ние сме обединени около бъдещето на община Сопот, а не около интригите", заяви Деян Дойнов по време на заключителното събитие от кампанията, което се проведе тази вечер в препълнената зала на Народно читалище "Иван Вазов - 1871".

Специални гости бяха музикантите от група Тангра, които изправиха зрителите на крака.


"Както виждате, игрите на политика се водят и в този момент. Ние трябва за запазим Сопот от тях и да съхраним своята идентичност, дух и култура", призова Дойнов.


Той благодаря на Николай Николов, с когото вървят рамо до рамо в кампанията. Изрази благодарност и към хората, които присъстваха на предизборните срещи и събития за ценните напътствия и за конструктивната критика, защото само честните управници не се страхуват да застанат очи в очи с избирателите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker