Продавам хладилник NEO, височина: 116 cm, работи безупречно, само за лично вземане от Сопот. Цена: 170 лв.

$

Телефон *: 0888351491
Град: Сопот
E-mail:
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker