43-ма отличници от випуск 2016 с грамоти от зам.-кмета Антон Минев
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 20 Май 2016 09:50

43-ма отличници от випуск 2016 награди зам.-кметът на община Карлово Антон Минев на тържествена церемония състояла се в зала „Васил Караиванов”. На зрелостниците беше връчена грамота и книгата „Васил Левски по спомени на Васил Караиванов – първи братовчед на Апостола”.
„Скъпи ученици, пожелавам Ви успех и бъдеще, колкото големи са мечтите Ви. Вие завършвате  един много важен етап от живота си. Пожелавам Ви да се реализирате професионално в  различни сфери. Никога не забравяйте от къде сте тръгнали - града ни,  и най вече училището, което сте завършили, както и Вашите преподаватели. Защото те имат най-големи заслуги за Вашето изграждане!”, каза зам.-кметът Антон Минев.
Поздравителен адрес от кмета на Общината и книга бяха връчени за първи път и на директорите на СОУ “Васил Левски”, СОУ “Христо Проданов”, ПГ “Тодор Влайков” Клисура и ПГ ”Братя Евлоги и Христо Георгиеви”. Те благодариха на кмета д-р Емил Кабаиванов за това, че образованието винаги е било приоритет на община Карлово.
На тържеството присъстваха ръководството на община Карлово, общински съветници, директори на училища, родители и граждани.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker