Започват дните на добрите дела! Деца от центъра "По-добре заедно" излизат на състезание
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 24 Май 2016 13:02

Сдружение Младежки и граждански инициативи в Розовата долина, съвместно със Социален център „По-добре заедно“се включват в инициативите Дни на добри дела2016 и Move Week 2016.
На 25.05.2016г. от 9:00 в двора на центъра ще се проведе състезание-игра „И аз мога! Спортът е за всички!“ за децата от социалния център, които ще спортуват на специализираната площадка в двора на центъра заедно с връстниците си от ЦДГ „Гина Кунчева“.
Седем от децата, посещаващи центъра за рехабилитация вече проходиха и заедно със своите връстници ще се промушкват през обръчи, ще прескачат препятствия, ще подават топки и балони.
Така от една страна показваме, че спортът е за всички, а от друга учим децата от детските градини на толерантност, търпение и приемане на различията.
Младежи-доброволци ще играят с децата и ще следят за тяхната безопасност в игрите, насърчавайки ги да инициират и да се включват в обществено-значими доброволчески акции и да правят повече добри дела.
Събитието ще е празник и за родителите на децата, които полагат постоянни грижи за децата си, водейки ги редовно на терапия, като те ще видят, че и техните деца „Могат!“. Това ще ги мотивира да продължават да работят за подобряване състоянието на децата.
Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Фондация „Лале“,„Балкан тур“ООД и частни дарители, осигурили почерпка и награди за децата.Сдружение „Бъди активен“ изпрати рекламни материали- банери, тениски, балони, значки и гривни за събитието.
Напра

НАПРАВЕТЕ И ВИЕ ВАШЕТО ДОБРО ДЕЛО В ДНИТЕ НА ДОБРИ ДЕЛА 25-31 МАЙ 2016
ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И В СЕДМИЦАТА НА СПОРТА И ФИЗИЧЕСКАТА ДЕЙНОСТ 23-29 МАЙ 2016

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker