На събора в Калофер: Дариха водещата Галя Асенова с конче
Шрифт Larger Font Smaller Font
Неделя, 25 Септември 2016 16:57

Известната телевизионна водеща и актриса Галя Асенова си тръгна от прочутия събор на животновъдите в Калофер с ценен подарък – малко червено конче с бяла звезда на челото. Красивият четирикрак малчуган, който е само на три месеца, е отгледан от Мирослав Кехайов от Тъжа, известен в региона животновъд и земеделски производител. Той удостои с този подарък Галя, която традиционно е водеща на фолклорната програма на събора в местността Паниците, посветен на животновъдите, които отглеждат местни породи крави, овце, коне, кози и кучета.

Галя заслужи тримесечното конче, след като премина между копитата на буен кон, без да предизвика нито едно негово трепване. Тя смело, но безшумно и с гъвкави движения, се промуши и излезе от другата страна на коня с грейнала усмивка, посрещната от бурни аплодисменти.

Известната водеща е лична приятелка на калоферския кмет Румен Стоянов. Тя често го споменава с своите предавания, като не пропуска да го назове свой брат, макар че двамата нямат никаква роднинска връзка./Марица.бг

Автор на снимката: Мария Сюпюрдекова

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker