Проведе се редовна сесия на Общински съвет Карлово
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 29 Септември 2016 11:57

Днес в зала “Васил Караиванов” на община Карлово се проведе редовно заседание на Общински съвет Карлово. Дневният ред включваше 40 точки за разглеждане.
Преди започване на заседанието д-р Емил Кабаиванов кмет на община Карлово инициира подписка сред общинските съветници и гражданите на общината за спешен основен ремонт, реконструкция и преасфалтиране на път ІІ-64 в участъка между град Карлово и град Баня, която ще бъде внесена в Министерство на регионалното развитие и благоустройството и на министър-председателя на Република  България  Бойко Борисов.
По-важните докладни записки, които съветниците разгледаха и приеха решения са: Даване на административен адрес на имоти с променено предназначение на земеделска земя; Одобряване на актуализирана бюджетна прогноза за периода 2017-2019 год. на община Карлово; Независим финансов одит на годишния финансов отчет за 2016 год. на МБАЛ Д-р Киро Попов” Карлово; Приемане на Наредба за изменение на Наредбата за рекламната дейност на територията на община Карлово и др.
Приети бяха още и решения за Приемане на Наредба за изменение определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Карлово.
На основание  влезлия в сила Закон за предучилищното и училищно образование бе приета Наредба за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в общинските детски градини на територията на община Карлово.
Другите докладни записки, разгледани и приети на заседанието на Общински съвет Карлово, бяха свързани с одобряване на Подробни устройствени планове и разпореждане с имоти общинска собственост.
Приетите решения на редовното заседание на Общински съвет Карлово ще бъдат публикувани на официалния сайт на Община Карлово в законно установения срок.


 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker