Рок експлозия в центъра на Карлово
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 21 Октомври 2016 06:45

Карловската рок банда "Slippers", разтърси карловската публика с класически парчета на "Дийп Пърпъл", "Рейнбоу", "Пинк Флойд" и Гери Мур, както и със си своя продукция.


Група "Slippers" е основана само преди година и половина. В нея бизнесменът Лъчезар Бакърджиев събира още четирима музиканти - все приятели от детските и младежките години, свързани от любовта към музиката. Лъчо е с ритъм китара и вокал, Алексей Тодоров - бас китара и вокал, Атанас Донев - соло китара, Петър Мизгов - клавир и вокал, Красимир Иванов - барабани. Преди да се съберат в "Slippers", всеки от тях има свой самостоятелен или в група дълъг път в музиката.
Петър Мизгов на клавира даде първия постепенно усилващ се разтърсващ тон на невероятна интродукция, написана от петимата карловски музиканти, последвана от още красив, вълнуващ и вдъхновяващ рок.
От година и половина петимата репетират поне два пъти в седмицата в зала, в която се влиза по пантофи. От от там се родило и името на групата "Slippers".
Залата в карловското читалище, където бе концертът, се изпълни с много настроение и силни емоции, всички аплодираха бурно и на крака.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker