"Интер" - Милано проучва Карлово за свой социален проект
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 28 Октомври 2016 17:00

Карлово може да се включи в социалния проект на италианския футболен гранд "Интер", наречен "Интер Кампос", а градът на Апостола да стане един от традицонните кампоси за пловдивския регион, както и да бъде организирано двудневно обучение на треньори от областта. Днес кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов проведе работна среща с представители на “Интер”.

Целта на срещата бе да се разгледа възможността за сътрудничество от страна на общината и включване на Карлово в социалния проект на клуба “Интер Кампос”. Той е насочен към деца и юноши в повече от 29 държави. В рамките на проекта децата ще посещават тренировки по футбол и ще ходят на летни лагери за обмяна на опит с италиански деца.

Д-р Кабаиванов приветства идеите на представителите от “Интер” и ги увери, че Община Карлово ще съдейства за реализирането на предложенията, които представителите на "Интер" направиха", заяви Кабаиванов.

На срещата присъстваха заместник-кметът на община Карлово Антон Минев, общински съветници от ОбС Карлово, треньорът на ОФК “Левски” Карлово Красимир Манолов и представители на общинска администрация.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker