Ето листата на БСП - Пловдивска област: Галин Дурев от Сопот на трета позиция
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 20 Февруари 2017 13:55

Георги Търновалийски: Очаквам категорична победа на БСП в областта и в страната

БСП за България  регистрира листата си за  Пловдивска област  в РИК 17 под номер 7.

Документите внесоха водачът на листата Георги Търновалийски, Манол Генов и Галин Дурев /на снимката/, съвместно с част от кандидатите.

Георги Търновалийски заяви, че очаква категорична победа на тези избори. Трябва да повторим резултата от 2013 и да спечелим четири мандата, категоричен бе той.

В листата влизат експерти,   качествени и подготвени хора, като голяма част от тях са под 40 години. Финансисти и икономисти, хора с опит в местната власт и регионалното развитие,  национална сигурност, експерти в образованието, земеделието, специалисти в енергетиката и околната среда са в листата на БСП за България, с която се явяваме пред жителите на областта и очакваме  тяхната подкрепа за доброто на България.


Според Манол Генов, втори  в листата БСП трябва да победи в цялата страна на тези избори  като счита че ще  има  един добър резултат, тъй като левицата предлага разумни политики.
На журналистически въпрос как си представя работата в Народното събрание  Галин Дурев отговори, че дейността в полза на хората е работа, а не представа за нея. Третият в листата на социалистите сподели, че от 11 години работи за БСП в областта и отлично познава проблемите на хората в общините.


В листата е спазено съотношението на представители от всички сфери на икономиката и социалния живот и е запазен баланс при регионалното представителство, осем от предложенията са под 40 години. Двама са представителите с парламентарен опит- народните представители в 43.НС Георги Търновалийски  и Манол Генов.

На трета позиция е Галин Дурев, политолог, докторант в Софийския университет, магистър Международни отношения и Защита на националната сигурност.

След него е  Атанас Телчаров- председател Общински съвет Садово и експерт земеделие и селски райони. Веска Ненчева е представителят на община Карлово, учител и общински съветник.

Директорът на училището в Рогош, общ. Марица Виолета Христодулова е на шеста позиция. Следват Николай Митков – зам.-кмет на община Първомай, бившия зам.- министър на земеделието Явор Гечев, зам. –председателят на Общински съвет Стамболийски Атанас Тумбалев, експерт митнически и данъчен контрол. На десета позиция е представителят на ЗС « Александър Стамболийски»  Димитър Георгиев, общински съветник в  Община Пловдив.  Милко Сарафов, директор на училището в Брезово, екс кметът на община Съединение Елена Попова, Йордан Попов, председател на  Земеделска кооперация „Родопи“ Куклен, Пенка Запрянова, директор на училището в с.Маноле  «Марица», Стойчо Томов (Кричим), Станислав Стоенчев (Сопот), Йордан Нейчев и Димитър Ташев допълват листата.

На снимката: Галин Дурев от Сопот, който е на трето място в листата на БСП - Пловдивска област

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker