Карловската учителка Анита Илиева спечели конкурса "От учителя - с любов"
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 15 Юни 2017 16:33

На тържествена церемония в Министерството на образованието бяха връчени наградите от Националния конкурс под надслов „От учителя - с любов”.
С две награди в конкурса е Анита Илиева – старши учител по музика в СУ „Васил Левски” – гр. Карлово:
Първа награда  за писмена разработка на тема „Малките успехи носят най-големи радости” /Работа с училищен хор в ХХІ век – мисия /не/възможна!
Втора награда на Български хоров съюз в практическата част, след отличното представянe на хора на Гимназията.
Това е десетото издание на конкурса и се организира от Международна фестивална програма „Приятели на България” в партньорство с Министерство на образованието и науката, Национален дворец на децата и Български хоров съюз. Той се обявява за специалисти, работещи с деца и ученици с изявени дарби в направление „Изкуства”, и за учители – творци. Участниците могат да се включат в три независими една от друга секции. В този си формат той обединява традициите на Конкурс за работещи в извънкласни и извънучилищни дейности и Национален литературен конкурс.
Над 700 директори, педагози и техните възпитаници от системата на предучилищното и училищно образование от цялата страна се включиха в надпреварата. Те участваха в три категории – писмена, литературна и практическа част.
62-ма директори на детски градини, училища и центрове за личностно развитие, учители и специалисти бяха наградени в Министерството на образованието и науката за успешното си представяне на официалната церемония по награждаване, която се състоя на 13 юни 2017 г. От името на Министъра на образованието и науката, г-н Красимир Вълчев, участниците и организаторите на Конкурса поздрави г-жа Деница Сачева, зам.-министър на образованието и науката, за възможността чрез него да се мотивират повече преподаватели да откриват и работят с талантливите деца.
Поздрави за г-жа Анита Илиева с пожелание за много здраве, успехи и букети от усмихнати детски лица!

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker