Манолов и БСП- Карлово дават подкрепата си за лечението на Георги от Каравелово
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 29 Юни 2017 13:48

Председателят на ОбС на БСП и председател на групата съветници от БСП в Карловския общински съвет Манол Манолов призова своите колеги от всички политически партии и партийни групи в местния парламент да подкрепят с парични средства семейството на 16-годишния Георги Димитров от Каравелово, необходими за неговото лечение. Той отправи този призив заедно с председателя на Младежкото обединение на БСП –Карлово Георги Макавеев и народния представител Веска Ненчева.

16-годишният Георги от Каравелово пострада при инцидент в плувен басейн преди близо две седмици. При скок той счупил гръбначни прешлени. За операцията бяха необходими 4500 лева, които семейството му няма. Затова родителите на Георги изтеглиха банков заем, който е непосилно за тях бреме.

Кметът на Каравелово Славка Червенкова поде кампания за набиране на средства, която ние подкрепяме от цялото си сърце, заяви Манол Манолов. Той настоя и ОбС да отпусне помощ на семейството. В същото време във фоайето на общината бяха поставени кутии за парични дарения.

Миналия ден Георги бе опериран в Пловдивска болница и му предстои лечение.

Ако в тази кампания бъдат събрани повече от необходимите за лечението на Георги пари, те ще бъдат пренасочени за лечение на друго дете, увери кметът на Каравелово Славка Червенкова.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker