Заради дъжда пуснаха дежурни екипи по пътя
Шрифт Larger Font Smaller Font
Събота, 07 Октомври 2017 13:37

Дежурни екипи на Областно пътно управление – Пловдив са в готовност за бърза реакция при евентуални снеговалежи и  активност на свлачищата по високите планински части. Това съобщи

 

за Радио „Фокус“ – Пловдив дежурният в ОПУ. Към този момент по високите части в Пловдивска област не се регистрира снеговалеж и съответно снежни покривки. „Пътищата са влажни, на места мокри. Водачите трябва да бъдат много внимателни и бдителни в планинските части, особено в участъците на над 600 метра надморска височина. Възможно е там следобед или във вечерните часове да се образуват снежни покривки. Особено внимателно трябва да се шофира и в участъка Бачково-Нареченски бани от пътя Асеновград-Смолян, тъй като в района вали дъжд и има опасност от образуването на свлачища“, призова дежурният в Областно пътно управление.
Към момента движението по основните направления в Пловдивска област и на територията на града се извършва с нормална интензивност и без съществени затруднения. Най-интензивен е трафикът по пловдивския участък на АМ „Тракия“. Пътните настилки са мокри и хлъзгави.Агенция Фокус.

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker