Учат малчуганите в детските градини на толерантност
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 17 Ноември 2017 12:06

Социален център „По-добре заедно“ към Община Карлово, функциониращ по проект „Да продължим доброто дело“ стартира ежегодната си Кампания за толерантност в подготвителните групи на детските градини. Тази година темата е за християнските ценности, обвързана и с 21 ноември- Деня на християнското семейство.

Специалистите от центъра разговарят с децата за това как трябва да са добри, да помагат на приятелите си, на по-възрастните и у дома; да не се обиждат, да не се нараняват или да взимат вещите на приятелите си, както и да приемат и да си играят с всички деца, независимо от цвета на кожата им, физическото, здравословно или социално положение.

До 23 ноември ще бъдат обхванати всички 21 детски градини на територията на Община Карлово, като децата получават и подаръци от френските доброволци от корпуса за солидарност "Еurop‘raid". Специалисти от центъра ще вземат участие и в кръглата маса, организирана от СУ "Васил Левски" за 21 ноември в зала „Васил Караиванов“ , за да обединим всички институции усилията си за възпитаване в християнските ценности и запазването на доброто.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker