Светлозар Янков и ВМРО откриха Базар на надеждата
Шрифт Larger Font Smaller Font
Събота, 23 Декември 2017 17:39

Председателят на ВМРО - Карлово Светлозар Янков, който е и общински съветник, заедно със свои съмишленици откри благотворителен базар на площада в Карлово. Инициативата се нарича Базар на надеждата.  На него ще се продават плюшени играчки, които вече са били подарявани. А  събраните пари ще се предоставят за лечение на няколко човека от община Карлово. Повече информация за тези кампании ще има на място, заяви Светлозар Янков.
На „Базар на надеждата“ ще са изложени плюшени играчки, които вече са били подарявани. Всеки, който подпомогне благородната кауза, ще получи играчка в знак на признателност, уточни той.
„Плюшените играчки вече са били подарявани, но са чисти, добре запазени и са като нови. Такива играчки има в почти във всеки дом, а когато техните притежатели са пораснали, те са оставени в някой кашон в килера. Но тези играчки обикновено са подарък от близки хора и са заредени с положителна енергия. Именно затова преценихме, че вместо да събират прах, можем да подберем най-хубавите от тях и да организираме благотворителен базар, чрез който да дадем искра надежда на хора, които имат нужда точно от това“, разказва  Светлозар Янков.
Дните около Коледа са най-подходящото време за този базар според организаторите, защото освен най-светлият християнски празник, това е и времето, когато сме свикнали да подаряваме и да получаваме подаръци.
„Именно чрез тази инициатива всички заедно можем да подарим искра надежда!“, призовава Светлозар Янков.
Базарът на надеждата ще бъде открит на 22 декември в 17:00 на площад „20-ти юли“, в близост до къщичката на Дядо Коледа, и ще продължи на 23 декември от 10:00 до 12:00 часа, а на 26, 27, 28 и 29 декември – от 17:00 до 19:00 часа.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker