Заради Иван Дишев коледен концерт в Куртово създаде призакза за доброто
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 25 Декември 2017 16:11

Самодейците и гостите на НЧ "Пробуда-1933" Куртово участваха в благотворителен коледен концерт. Малките коледарчета от гр.Баня- ОУ "Неофит Рилски" с класен ръководител Иванка Иванова благословиха жителите на селото за здраве и берекет през новата година. Габриела Гънчева от с.Васил Левски вдигна публиката на крака с невероятния си глас, а гайдарчетата от Калофер Антон Тонев и Генко Стойков получиха заслужени аплодисменти за изпълнената гайдарска сюита.

Танцовата трупа на читалището също се представи достойно и зарадва публиката с много хорца. Малките самодейци към читалището представиха пиесата "Приказка за доброто", пяха много коледни песнички и накрая бяха посетени от добрия старец Дядо Коледа, който ги зарадва с много изненади и подаръци.
По време на концерта бяха набрани 682 лв., които ще бъдат предоставени за лечението на Иван Дишев, който се възстановява след много тежка катастрофа.
Кметство Куртово и читалище "Пробуда-1933" благодарят на всички, които подкрепиха благородна кауза, дариха от сърце и с мислите си изпратиха много положителна енергия на нашия близък, роднина, приятел, Иван!
Пожелаваме на всички весели и благополучни коледни и новогодишни празници! Бъдете живи, здрави и благословени!!!

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker