Новогодишно обръщение на кмета на община Сопот Деян Дойнов
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 29 Декември 2017 22:53

Деян Дойнов: Стартираме новата година с грижа за най-малките ни съграждани
Община Сопот намалява наполовина таксите за посещение на детските градини

Уважаеми съграждани,
Настоящите празници са не само време за почивка, но и подходящ момент за равносметка. Като кмет, като гражданин, като сопотненец, с ръка на сърцето мога да кажа, че изпращаме една успешна година за община Сопот.
В такъв момент не е необходимо многословие, за да се изброи всичко, което аз и моя екип, заедно с вас направихме за града и общината. Защото направеното е видимо.


Няма да се впускам в обещания какво ще реализираме през Новата година. Искам само да ви кажа, че 2018 година ще бъде годината на благосустройството на общината. Годината, през която ще продължим да работим за възраждането, промяната и просперитета на Сопот и Анево. Годината, в която ще продължим да изпълняваме и поетите от нас социални ангажименти. Стартираме с грижа за най-малките ни съграждани. В тази връзка ще спомена само, че таксите за посещение на детските градини в община Сопот ще бъдат намалени с 50%.
Уважаеми приятели, сопотненци,
Нека в навечерието на Новата 2018 година да вдигнем пълни чаши и да си пожелаем здраве, благоденствие и благополучие за нас и нашите семейства!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕШНА НОВА ГОДИНА, ИЗПЪЛНЕНА С ДОБРИ ДЕЛА И ДАРЕНА СЪС ЗДРАВЕ! ДА Е МИРНА, СИЛНА И ЩЕДРА НОВАТА 2018 ГОДИНА!

ДЕЯН ДОЙНОВ, кмет на Община Сопот

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker