Цариците на розите благословиха долината на най-ароматното цвете
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 02 Януари 2018 08:10

Да не чакаме 12-тия час, за да станем по-добри, това можем сторим да във всеки момент и нека този този миг бъде сега. Към това прикани българите у нас и по света 17-годината Христина Караколева от Карлово. Тя подготви видеото със своето новогодишно поздравление заедно с IT специалиста Манол Николов. Клипчето вече се върти в you tube.

Всеки от нас носи своите мечти и желания, които ще пренесе и в новата 2018 година. Нека да бъде смирени, да дарим добро, сега, в този момент, призова момичето. Като избрана Царица на най-харизматичното цвете, което слави България у нас и по света, тя пожела да носим доброто и да обичаме родината си.

Христина носи носи короната на Царица на розите, титлата ще и принадлежи до началото на юни 2018 година, когато ще бъде избрана новата Царица на маслодайното цвете. Вече половин година девойката лицето на Карлово, тя съпътства кмета на общината Емил Кабаиванов в няколко важни за града и общината събития. Заедно с него тя запали светлините на коледната елха и редом с него поздрави жители на Карлово.

В същото време три Царици на розите пожелаха здраве и благоденствие на жителите на Розино по време на благотворителна инициатива, организирана от кмета на селото Ангел Шаламанов. Кампанията бе набиране на помощи за деца останали без родители. Тази година в нея се включиха Елисавета Стоенчева, Царица на розите от 2006 г., Николета Сотирова, която носеше короната през 2009-та и Милиана Танчева, която бе Царица на розите не само в Карлово, но и в няколко конкурса  в Розовата долина. Към благожеланията на кмета Ангел Шаламанов се присъединиха коледарите при ЦДГ „Ана Козинарова” и директорката на основното училище в Розино Таня Караколева.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker