Кравар от Клисура изчезна в Балкана над града
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 09 Юли 2018 11:29

55-годишният Минко Николов Гетов от Клисура изчезна преди броени дни, а днес полицията го обяви за издирване, съобщиха пред „Марица” неговите близки. Мъжът е кравар във фермата на клисуреца Георги Манолов, обектът се намира в местността Бялата вода. За последно работодателят му го е видял на 4 юли. От тогава от Минко няма следа. Вероятно той е бил облечен с работните си дрехи.

Минко не е семеен, единствените му роднини са брат му Христо и неговата съпруга Райна, които живеят в Пирдоп. С тях обаче той не е поддържал връзка. За своя работник се грижил единствено неговият шеф, твърдят Райна Христо.

Напоследък Минко често се губил докато  пасе кравите, случвало се кравите да доведат т него във фермата, а не той тях, разказа пред „Марица” снахата Райна. От време на време имаше загуба на паметта. Смятаме, че може да се изгубил в Балкана или да се е подслонил при някой овчар, сподели жената. Райна и Христо се надяват полицията да открие Минко. Те са подали жалба в полицията в събота, 7 юли, и се надяват днес да започне неговото активно издирване.

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker