Невероятна лятна фиеста на “Zi-zzi beach & Bar” в Баня
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 14 Август 2018 06:44

С плажна фиеста, с много игри, смях, забавление и разхлаждане в басейна бе отбелязан 12 август – Международния ден на младежта. Инициативата е на сдружение „Млади, активни, креативни“ Куртово, финансово подкрепена от Евродеск към Програмата „Еразъм +“. Хепънингът бе проведен на “Zi-zzi beach & Bar”гр. Баня, който е предпочитан от младите хора, поради

приятната обстановка и чистата вода на басейна. Сдружението изказва специални благодарности на собствениците на комплекса, които се съгласиха да партнират за провеждане на инициативата и направиха огромна отстъпка от цената на входа, за да може всички желаещи младежи да посетят събитието.

 

По време на инициативата се проведоха много игри, състезания и демонстрации на различни стилове плуване. Раздадени бяха много награди и грамоти за всички участници. Доброволците към сдружението раздаваха информационни материали на посетителите на комплекса и разясняваха за възможностите за участие на младите хора в различните направления на Програмата „Еразъм +“.

Сдружение „Млади, активни, креативни“ като Мултиплаер и Евродеск точка към Програмата „Еразъм+“ се ангажира да разпространява информация и да повишава възможностите на младите хора да участват в различни проекти и да повишават междукултурното разбирателство и толерантност сред тях. В момента се подготвя група от 9 човека, които ще вземат участие в международен младежки обмен в Румъния през октомври.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker