Красимир Каракачанов идва в Интендантско обслужване - Калофер
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 13 Септември 2018 15:47

Търговско дружество „Интендантско обслужване“ ЕАД отбелязва утре, 14 септември, 62-ата годишнина от своето създаване с реновиран и модернизиран кроялен цех. В откриването на

 

обновения цех в производствената база на дружеството в гр. Калофер ще участва министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Обновеният цех е оборудван с нов и съвременен кроялен робот, който ще повиши производствените мощности и конкурентоспособността на търговското дружество.

„Интендантско обслужване” ЕАД е с основна дейност производство на горно облекло. Дружеството развива производствена и търговска дейност, инженерно-внедрителска, проектно-конструкторска и технологична дейност в областта на изработването на униформени, специални и работни облекла, фуражки и украса към тях, цивилни облекла по еталон с материал на клиента (гражданска продукция), военнополево имущество, парашути и други.


Откриването на обновения кроялен цех в производствената база на „Интендантско обслужване“ ЕАД-клон Калофер ще се състои от 14.00 ч. на 14 септември 2018 г., заповядайте!

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker