Ето какво питат съветниците на заседанието на ОбС в четвъртък
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 27 Ноември 2018 17:03


Пет питания по актуални проблеми задават общински съветници на кмета на общината д-р Емил Кабаиванов  за заседанието в четвъртък, 29 ноември.  Представителят на Баня в местния парламент  Пенчо Чакръков ще зададе въпрос  за обявяването на конкурс и назначаване на постоянно действащ директор на ОУ“Неофит Рилски“ в Баня.

Общинският съветник от ВМРО в коалиция "Обединени за община Карлово"  Светлозар Янков отправя питане за  предприетите действия от страна на местната администрация за побратимяването на община Карлово и община Прилеп(Република Македония);

Председателят на групата съветници от ПП ГЕРБ  Доньо Тодоров ще поиска отговор дали  са предприети от Общината предвидените дейности за спасяване на емблематичната за Карлово сграда на вилата на братята Евлогий и Христо Георгиеви.

Председателят на групата съветници от БСП инж.Манол Манолов и  колегата му Пламен Славов ке зададат питане за  готовността на общинската администрация да посрещне очакваното влошаване на времето и метереологичната обстановка и по – конкретно с кои фирми са сключени договори за снегопочистване за зимния период 2018г.-2019г., както какви и на каква стойност глоби и санкции Общината е наложила на снегопочистващата фирма за 2017г.-2018г. и за какво са използвани тези суми?

Група съветници от БСП ще докладват относно избор на временна комисия за проучване състоянието на „КАРЛОВОГАЗ“ ООД.

Светлозар Янков, в качеството му на председател на Временната комисия за изготвяне на предложения за съдебни заседатели, ще докладва информация за съдебни заседатели за Районен съд – Карлово за мандат 2019г.-2023г.


Кметът на община Карлово д-р Кабаиванов ще докладва и за размера на изплатените през месец октомври 2018 г. просрочени задължения.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker