Край на дупките по пътя Дъбене - Войнягово! Подписаха договора за ремонта!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 28 Ноември 2018 14:17


Кметът на община Карлово подписа договор с управителя на фирмата-изпълнител, която ще реконструира пътя Карлово-Дъбене-Войнягово

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов подписа договор с управителя на фирмата-изпълнител инж. Недялко Бекиров - консорциум „Пътища Карлово 2018“, която ще реконструира пътя Карлово-Дъбене-Войнягово. Д-р Кабаиванов поясни, че това е много важна стъпка за всички жители на общината, защото пътят е много натоварен и от години се нуждае от този цялостен ремонт. Проектът, който община Карлово изготви и спечели, както и изборът на фирма-изпълнител вече са факт.
Проектът е финансиран от Държавен фонд „Земеделие“, а крайният срок за изпълнение на строително-монтажните работи е 31 август 2019 година. Предвидено е разширяване на пътя с два слоя асфалт – базов и износващ, изграждане на прилежащи съоръжения - канавки, мантинели, и др.
На подписването на договора присъстваха също заместник-кметът на община Карлово – Данка Зидарова-Люртова, както и кметовете на селата Дъбене и Войнягово.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker