Кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов: Сплотени с общи усилия да съграждаме бъдещето на Карловска община
Шрифт Larger Font Smaller Font
Неделя, 23 Декември 2018 16:13

Скъпи съграждани, съмишленици и приятели!

В навечерието на най-красивите празници – Рождество Христово и посрещане на Новата година, се обръщам към Вас с искрени пожелания за много здраве, топлина в семейното огнище, вяра в традициите и обичаите, в Христовото Рождество и любовта между

хората. Нека съхраняваме тези ценности, защото те ни правят и по-добри, и по-силни, и по-успешни!

Отиващата си 2018-а бе добра за община Карлово. Донесе успехи, постигнати с труд. Справихме се с нелеки задачи, които гарантират развитието ни в следващите години. Успешно приключихме важни проекти, продължаваме да реализираме други, започваме нови. Градът и общината се утвърждават като добро място за живеене и инвестиции.

Пожелаваме си по-добра, по-продуктивна и изпълнена с много радости 2019 година. Нека продължим работата заедно, сплотени и с общи усилия да съграждаме по-добро бъдеще за децата ни!

Пожелаваме си всичките наши дела да бъдат увенчани с успехи и да носят удовлетворение, а мирът и радостта от празниците да ни съпътстват през цялата година. Да имаме нови поводи за гордост от постигнатите резултати, още реализирани проекти! Най-важното - всекидневно да се борим за това, което заслужаваме – за Карлово, за общината, за България!

Нека запазим чистотата на помислите и действията си, щедростта на сърцата си; милостта, състраданието и добротата!

СВЕТЛИ РОЖДЕСТВЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker