Невероятна Нова година в Сопот с балканската музика на Горан Брегович!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 31 Декември 2018 14:58

Легендарните музиканти от оркестъра “Ъндърграунд Сълиевич”, с ръководител Слободан Салиевич  вече пристигна в Сопот по покана на кмета Деян Дойнов. А първият поздрав към жителите на Сопот и региона  с  изпълнение на "Едирлезе" прозвуча  от кабинета на кмета Деян Дойнов. Формацията, която изпълнява балканска музика, идва в града на Вазов със световноизвестните си хитове

от филмите на Емир Костурица “Черна котка, бял котарак”, “Ъндърграунд” и др. Събитието е отдавна чакано в жителите на града и региона. Заедно с гениалната музика на Горан Брегович, която ще звучи под небето на Сопот, на площада ще се лее вино и ще се вдигат наздравици. Оркестърът излиза на откритата сцена на центъра на Сопот точно в 23,30 часа. Дойнов покани съгражданите си и гостите на Сопот да си вземат и от голямата баница с късметите, която общината е подготвила за празника.

Заедно с кмета на общината Деян Дойнов и Цонко Цонев-Кметъла, музикантите, познати по цял свят с музиката си, пожелаха здраве и успех на всички сопотненци през Новата 2019 година. Слободан и компания обещаха да свирят така, както те си знаят – от душа и сърце.

 

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker