Търси се новата Царица на розите
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 08 Януари 2019 17:04

Организаторите на Празника на розите в Карлово вече търсят най-красивата девойка, която да увенчаят с короната на Царица на розите. Тя ще бъде избрана по време на конкурс на 10 май, а на Празника на розите, който тази година ще е на 18 май, ще приветства жителите и гостите на Розовата долина. Царицата на розите е една от най-важните особи по време на феста, а и през останалите 12 месеца. Тя участва в посрещането на делегациите, които посещават Карлово, приветства участниците във форуми и конференции, нейната функция е да бъде младото и красиво лице на Долината на розите.


Записването на кандидатките вече започна. Конкурсът, на който ще бъде избрана Царицата, е едно от най-бляскавите събития в региона, то събира огромна публика. Според регламента за участие може да се запише всяка девойка на възраст от 16 до 20 години. След кастинг ще бъдат излъчени участничките в самия конкурс.

Записванията стават на имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на телефони: 0894471782, 0889861122 и 0335 54587. Желаещите да участват трябва да изпратят автобиография, фотография и телефонен номер за връзка. Крайният срок за регистрацията е 25 март.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker