"Българска роза -Карлово"АД с ново дарение за болницата
Шрифт Larger Font Smaller Font
Събота, 19 Януари 2019 10:20

В Деня на родилната помощ – 21 януари - карловското предприятие „Българска роза“ АД ще дари ехограф Z5 на стойност 12 420 лева на Акушеро-гинеколигичното отделение в МБАЛ „Д-р Киро Попов“ в Карлово, съобщиха от фирмата.

Портативният цветен ултразвуков апарат е закупен специално за АГ отделението в Карлово със средства събрани през 2018 година от реализиран проект за закупуването на продукт от козметична серия „Rose Original’’. Тя включва богата гама от висококачествени продукти за цялостна грижа за кожата и косата, съдържащи 100% българско розово масло и натурална розова вода, собствено производство, в комбинация с подбрани биологично активни съставки.

И в бъдеще тази инициатива на фирмата за закупуване на медицинска апаратура ще продължи. Всеки, който желае да се присъедини към каузата, може да участва като направи покупка от козметичната серия.

Припомняме, че през 2017 г. фирмата „Българска роза“ Карлово стартира проект „Заедно в борбата срещу рака на гърдата“. С продажбата на всеки продукт от козметична серия ‘’Rose Original’’ фирмата заяви своята подкрепа и съпричастност към жените с този проблем. Тогава със събраните пари в рамките на календарната 2017 г. бе закупен и дарен многофункционален ехограф за ранна диагностика и превенция на рака на гърдата и щитовидната жлеза на Медицински център 1 в Карлово на стойност 10 хиляди лева. Многоцелевият апарат е безвреден за пациентите и няма странични действия. Като жест на благодарност, ръководството на Медицинския център определи ден за преглед и диагностика на жените, които работят в Българска роза.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker