Какво е трафик на хора обсъждат днес доброволци от Карлово и Бургас
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 21 Февруари 2019 19:14

Среща-разговор на тема „Трафика на хора“ с цел превенция започва в петък, 22 февруари в Карлово. Организатор на проявата е  Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, дискусията ще се проведе в  зала „Васил Караиванов“ .За да участват в срещата в  Карлово пристигат  колеги и доброволци от Местната комисия за борба срещу трафика на хора в Бургас. Те ще представят клип на тема „Трафик на хора с цел сексуална експлоатация“.

Очаква се дискусията да бъде интересна.  Ще бъдат поставени парливи въпроси. Участниците от Бургас ще представят конкретни факти и  данни за трафика на хора.

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Карлово е подготвила информационни материали, които да бъдат раздадени на присъстващите.

Всеки може да стане жертва на трафик – млад или възрастен, мъж, жена или дете. Затова трафикът на хора е сериозен проблем, който засяга стотици хиляди по света, съобщават организаторите в поканата към учениците и учителите от Карлово.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker