Наближава карловският туристически бал, ето какво може да се случи там!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 25 Февруари 2019 00:00

Всяка година традиционно карловските туристи организират на 1 март от 19 часа благотворителен бал с цел подобряване условията на карловските хижи. Тази година са поставени

 

няколко цели: Смяна на водопровода на х. В. Левски с дължина 210 м. и укрепване на подпорната стена на хижата. Изграждане на система за интернет и свързаност на х. Балкански рози и х. В. Левски.
Тази традиция има близо 11 годишна история и са реализирани проекти като изграждане на вътрешни тоалетни и бани за хижите Васил Левски, Равнец и Хубавец; сателитни телефони има на х. Балкански рози и х. Хубавец; изградено е парно отопление на хижите Хубавец и Равнец; интернет има на хижа Равнец. Направени са още разширение на х. Равнец, летен навес за туристите и нови два склада, закупени са генератор за х. В. Левски и агрегат за хижите Равнец, Хубавец и Балкански рози.
През изтеклата 2018 год. беше направено разширение на столовата на х. Равнец, дарители подмениха дограмата на първия етаж на хижата, беше закупен и нов бойлер. На х. Хубавец бяха закупени и доставени материалите за изграждането на нова столова там също бе поставен нов 300 литров бойлер. Всичко това бе реализирано със средствата, събрани от миналогодишния благотворителен бал.

ТД "Васил Левски" кани всички приятели на планината да подкрепят добрите начинания и да се забавляват заедно на 1 март.

За информация и резервации: 089 66 88 523 - секретар на ТД "Васил Левски" Ангел Рунташки

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker