Нови придобивки на стадиона за младата футболна смяна
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 01 Април 2019 16:16

До края на април монтират камери за видео наблюдение на стадион „Васил Левски” в Карлово, а през  май – и електронно табло с пълна информация за всички футболни срещи на Общински футболен клуб  „Левски”. Това заяви кметът на общината д-р Емил Кабаиванов по време на откриването на нови съблекални в спортната база, съобщиха от пресцентъра на община Карлово.
Подготвителната група, детският състав и тимът на юноши младша възраст - общо над 100 деца, вече имат отделни помещения, аналогични на тези за титулярния и съответния гостуващ отбор.
Кабаиванов направи цялостен оглед на съоръжението, включително и на залата за самбо и борба, с намерение в бъдеще там също да има подобрения според финансовите възможности на общината.
На откриването на новите придобивки присъстваха секретарят Стефан Стефанов, началникът на кабинета на кмета Слави Джалъзов, общинският съветник Веселин Божков – член на Управителния съвет на ОФК „Левски – Карлово” и радетел за развитието и успехите на карловския спорт, отговорникът за спортните бази в общината Мирослав Банчевски, отборът на юноши младша възраст и треньорът им Иван Шахънски. Да продължават да се представят отлично в своята група и след година да се влеят като попълнения в титулярния състав, пожела на младите спортисти кметът. Той гледа и тренировката след завръщането на отбора от турнир в Турция.
Източник: karlovo.bg

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker