Карловойс с впечатляващ юбилеен концерт и скъпи гости
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 05 Юни 2019 12:06

Голямото семейство на "Карловойс"отбеляза петия си рожден ден! Заедно с родители и приятели, и с много настроение  формацията отпразнува своя първи юбилей! С голяма радост децата и тяхната ръководителка Анита Илиева посрещнаха  гост - големият музикант,творец и Човек- Хайгашод Агасян. Безкрайно щастливи сме,че имахме няколко незабравими минути на сцената заедно, пеейки за доброто и приятелството. А той е човек, който носи и раздава щедро добрина! Благодарим Ви за жеста, Маестро, възкликна Анита Илиева.
Гост на празника  бе и ръководителя на детски хор "Пим-пам" и съпруга на композитора Борис Карадимчев- госпожа Магдалена Немцу. Благодарение на нейната подкрепа и съдействие, песента "Градините на Карлово" зазвуча на сцената изпълнена от нашите деца! Песента е написана за Карлово преди 8 години по идея и поръчка на нашия съгражданин Спас Протопопов. Музиката е на Борис Карадимчев, текста на Боби Мирчев, аранжамент- Васил Делиев. Имаме вече съгласието и с голяма радост през следващите месеци ще запишем песента в наше изпълнение.
Празничния концерт уважиха с присъствие Бригаден генерал Деян Дешков, г-жа Петя Найденова- Директор Дирекция " Хуманитарни и социални дейности “, гл. инспектор Сълко Литов - началник на РУ Карлово, г-жа Веришапкова - представител на Община Сопот, колеги и приятели на "Карловойс". Получихме поздравителни адреси и цветя от Кмета на град Карлово, от Кмета на град Сопот, от Командира на 61 СМБ, от училища, детски градини, организации, както и от видео платформата "Български музикални таланти".
Прекрасната торта бе подарък от Кмета- г-н Кабаиванов, а украсата на сцената подсигуриха от "Парти зона" Карлово.


Скъпи деца, като ръководител на групата ви благодаря за всеотдайното и отговорно отношение, за приятелството и обичта, с които ме дарявате! Уважаеми родители, без вашата подкрепа нямаше да стигнем до тук, написа Анита Илиева във Фейсбук.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker