150 души се включват в благотворителния бал за укрепване на вилата на Евлоги Георгиев
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 20 Юни 2019 18:39

Над 150 души от Карлово и България  се включват в благотворителния бал за ремонт на вилата на Евлоги Георгиев в родния му град. Проявата, която е своеобразен  връх в дарителската инициатива, е организирана от Асоциацията за възстановяване на историческите паметници в община Карлово. Благотворителният бал  ще се проведе  на 21 юни от 19.00 часа в ресторант "Карлово".

В кампанията се включват  още Община Карлово, Ротари клуб - Карлово,


Общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от резерва и запаса и двете военни поделения в Карлово - 61-ва Стрямска бригада с командир бригаден генерал Деян Дешков и поделението с командир полк. Димитър Мерудийски.

Своеобразен  връх в дарителската инициатива е благотворителен бал,  който ще се проведе  на 21 юни от 19.00 часа в ресторант "Карлово".

Средствата, които се набират чрез даренията  са необходими за три подови конструкции от 120 кв. метра и покривната конструкция от 140 кв. метра, заяви Веска Ненчева. Вече има заявени дарения от бизнесмени и обществено активни хора от Смолян, Бургас и Карлово, каза Веска Ненчева. Кампанията ще продължи до 30-ти септември.

Благотворителният бал  ще се проведе под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова на 21-ви юни от 19:00 часа в ресторант "Карлово".
Дарителска сметка:
ЦКБ, Клон Карлово
IBAN: BG09 CECB 9790 10IO 9649 00

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker