Емил Кабаиванов – кандидат за кмет на Карлово в местния вот наесен
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 26 Юни 2019 07:52

Емил Кабаиванов ще се кандидатира за кмет на община Карлово в местните избори тази есен, кандидатурата му ще бъде издигната от широка местна коалиция. Кабаиванов потвърди това пред „Марица“ веднага след заседанието на Областния съвет на СДС – Пловдив,

на което той подаде оставка като областен лидер на сините. Ще насоча усилията си към местния вот, заяви пред кореспондента на „Марица“ Емил Кабаиванов. Знаете, че за мен изборите за местна власт са важно предизвикателство, заяви той.

 

Кабаиванов остава заместник-председател на Националния съвет на СДС, на заседанието на висшия ръководен орган на сините той е разговарял с председателя Румен Христов. До месец ще бъде избрано ново областно ръководство на СДС.

Емил Кабаиванов управлява община Карлово два последователни мандата – 2011-2015 и 2015-2019. Кандидатурата и двата пъти бе издигната от широка коалиция, обединена около личността му и около синята партия. В тази коалиция влизат партиите от Реформаторския блок и ВМРО-БНД. Управлението на кмета на Карлово Емил Кабаиванов бе подкрепяно в Общинския съвет от широко мнозинство, в което влизат както коалицията „Обединени за нашата община“, така и ПП ГЕБР и патриотите. Предложенията, които той внася в местния парламент се подкрепят от повече от две трети от общинските съветници. Винаги търся консенсус при решаването на важните за общината въпроси, заяви Кабаиванов.

 

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker