Утре: Горещо заседание на Общинския съвет
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 24 Юли 2019 15:32

Горещо заседание на Карловския общински съвет се очертава утре, 25 юли. Опозицията вади няколко остри питания. Защо Стара река

в Карлово прилича на джунгла, пита доц. Пламен Славов от групата на БСП. Ще се ремонтират ли улиците в квартал Сушица, задава въпрос общинската съветничка Стоянка Кръстева от същата политическа група. Направен ли е одит на кметството в Калофер след като кметът Румен Стоянов бе отстранен и какъв е резултатът, пита председателят на групата съветници от БСП Манол Манолов. Защо е разрешено да се прави изложба на дантелата в затворената сграда на бившата професионална гимназия "Иванка Ботева" в Калофер, иска да знае д-р Диана Стайкова. Има и още питания, които съветниците ще зададат утре, а ни е ще публикуваме отговорите на кмета на общината. И най-важното - фалира ли СУ "Христо Проданов"?

Наближават избори, ораторите стават все по-остри и критични и въпросите се увеличават.

След питанията следват докладните на кмета на общината. Ето какво предлага той: изграждане на нова автогара в Карлово, за да подпомогне общината превозвачите - сегашната автогара на фирма "Магистрали" иска огромни входни такси за всеки автобус. Нов проект по ОП Околна среда ще възпитава децата и учениците в отношение и култура към отпадъците. Детските градини отесняха, трябва да се допусне увеличение на броя на децата в групите на детските градини. Има още поне двадесет интересни докладни. Да видим как ще ги дискутират съветниците и какви решения ще вземат.

 
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker